Volunteers

Kovács Krisztina

“Fél éve vagyok a Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesület önkéntese. Mindig is vonzott maga az önkéntesség, így sok helyen tevékenykedtem már. Mindenhol rengeteg különleges élménnyel és hasznos tapasztalattal gazdagodtam, de úgy érzem az egyesületnél igazán megtaláltam a helyemet. Főként ifjúsági csereprogramok szervezése kapcsán segítem az egyesület munkáját és részt vettem már több alkalommal gyerekeknek szervezett délutáni programokon, foglalkozásokon is. A gyerekekkel eltöltött időt mindig nagyon évezem, feltölt és kikapcsolódást jelent számomra. Amellett, hogy egy ilyen inspiráló és dinamikus csapat tagja lehetek, azt is nagyon fontosnak tartom, hogy az egyesület a személyes és szakmai fejlődésemet is támogatja, többek között lehetőséget nyújt tréningeken és konferenciákon való részvételre is.”

onkentesseg_b

Csire Fruzsina

“Csire Fruzsina vagyok, 24 éves és az ELTE interkulturális pszichológia és pedagógia szakos hallgatója.  Március óta önkénteskedem az egyesületnél. Főleg a Kesztyűgyárban szervezett programokban szoktam résztvenni. Tréningek tartásában segítek, arcotfestek, kézműveskedek a gyerekekkel.

Nagyon örülök a lehetőségnek, hogy ennél az egyesületnél önkéntes munkát végezhetek, mert tudom, hogy itt tényleg szükség van segítő kezekre.”

onkentesseg_c

Szimuly Evelin

“Miről is szól az önkénteskedés számomra? Nagyon egyszerű a válasz. A szeretetről 🙂  Rengeteg mindent kapsz !!! Itt végre egyensúlyban vannak a dolgok. Amit adsz, azt vissza is kapod, sőt még többet is. Itt nem számít, hogy ki vagy,honnan jöttél, hogy nézel ki, milyen az életd. A gyerekeket ezek a dolgok nem érdeklik,csak az a boldog pillanatok számítanak, amit velük töltesz. Előítéletek nélküli, szabad hely, ahol a reménytelen helyzetben élő gyerekek is tartogatnak neked egy mosolyt :)”